Digital Business Developer (1,0 fte)

Ben je ondernemend, universitair opgeleid, affiniteit met marketing en IT, woonachtig in Oost-Nederland en klaar voor je 1e of 2e baan? Lees dan verder!

Wie zijn wij?

The Backbone, ExplainiT, Polder Valley en IT2IT zijn vier resultaatgerichte en ondernemende zusterorganisaties met ieder hun eigen expertise en combinaties van product, markt en technologie. We zijn verenigd in de groep onder de naam Invinitiv. Onze groei wordt mede bepaald door een juiste positionering in ons domein Digital Performance, waarbij nieuwe proposities veel kansen krijgen en deskundig worden ingericht. Wij werken dagelijks met de nieuwste technologieën op het gebied van CRM, software en cloud solutions, met een sterke focus op onze eigen ontwikkelde producten.

In de snel veranderende markt wordt o.a. onze marketing strategie door een klein team opgezet. Wij hebben daarvoor een vacature voor een fulltime digital business developer.

Wie ben jij?

Jij bent een persoonlijkheid dat past bij onze kernwaarden professionaliteit, ondernemerschap, toegevoegde waarde, excelleren en klantgerichtheid.

Je hebt een sterke intrinsieke drive om resultaten te bereiken met je team. Jouw bewezen technische skills zorgen ervoor dat je hands-on bent en snel nieuwe digitale producten (applicaties, platformen, databases, websites) eigen maakt. Je kijkt verder dan de inrichting van vandaag en je neemt de betrokken collega’s mee in marktkansen, marketingactiviteiten en doorontwikkeling van de dienstverlening.

Je combineert deze kenmerken met een proactieve werkhouding. Plannen, realiseren, evalueren en aanpassen zijn de dagelijkse realiteit en in dat speelveld blink je uit door oog te houden voor details én de grote lijnen.

Jouw achtergrond en rol?

We zoeken een uniek talent! Je hebt bij voorkeur een universitaire opleiding Technische Bedrijfskunde, of IBA met voldoende bewezen technische kennis en ervaring. Je werkzaamheden bestaan o.a. uit:

  • Uitwerken van de propositie (o.a. websites).
  • Inrichten van platformen en connectoren.
  • Vanuit strategisch oogpunt (online) marketingkanalen analyseren en inzetten.
  • Markt- en trendanalyses.

Je persoonlijke groei neemt een belangrijke plaats in binnen Invinitv. Je wordt dagelijks uitgedaagd door collega professionals met achtergronden in bedrijfskunde, business development, software development en HRM. De primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn uitdagend.

Wil jij het gesprek aangaan over de mogelijkheden? Neem contact met ons op:

Peter Klijndijk (06-46286302), peter.klijndijk@thebackbone.nl