Afstudeerder WO

Jouw onderzoeksrichting

We kennen drie richtingen voor een afstudeeronderzoek. De mogelijkheden zijn:

  1. Je ontwikkelt in samenwerking met een ervaren engineer een management pack ten behoeve van onze monitoring oplossing. Een management pack bevat de intelligentie voor de discovery en monitoring van een bepaald type hardware en software.
  2. Je onderzoekt de huidige inrichting van de service desk en de toepassing van service management en adviseert de organisatie over kansen en mogelijkheden naar de toekomst.
  3. Je onderzoekt de toekomstige vraag rondom monitoring oplossingen bij organisaties en de wijze waarop The Backbone daarvoor is ingericht.

Jouw achtergrond

  • Je gaat afstuderen in de volgende studierichting; Business & IT, Technische Informatica, of Computer Science
  • Je hebt een brede IT infrastructurele interesse en vanuit je studie en/of hobbymatige insteek ervaring opgedaan met (het beheer van) ICT infrastructuren.

Competenties

  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden.
  • Je bent betrokken en stelt je pro actief op.
  • Je bent in staat om zelfstandig en gestructureerd te werken.
  • Je bent ondernemend ingesteld.

Aanbod

Je krijgt bij ons de kans om in een jonge, dynamische omgeving jouw kennis in de praktijk te brengen. We begeleiden jou professioneel en voorzien je van de benodigde kennis en informatie. Wij geloven in permanente scholing en dagen onze stagiaires en medewerkers uit om zich te blijven ontwikkelen en het maximale uit zichzelf te halen. Na een positieve afronding van de afstudeeropdracht is er een reële kans op een dienstverband bij The Backbone.

Informatie

Is je interesse gewekt en wil je meer weten over de deze functie? Neem contact op met Peter Klijndijk, 074 – 249 04 49, of mail naar peter.klijndijk@thebackbone.nl